Menu Sluiten

Klantreferenties

Lees hier de reviews en klantrecensies over de dienstverlening van Diligentia Financieel Consult. Op onze Facebookpagina en op Advieskeuze.nl ziet u alle recenties. Wilt u ook een recentie geven? Bezoek ons dan Facebook of Advieskeuze.nl en laat een review achter.

Niet zo tevreden? Wij horen het graag, zodat wij het op kunnen lossen.

Wat onze klanten over ons zeggen:

 

Martin Ruiter

Marc is verademing in de financiële wereld

Alweer enige tijd terug wilden wij graag onze financiële situatie op een rij zetten v.w.b. hypotheek, verzekeringen en pensioen. Ooit in het verleden in contact gekomen met Marc Zorge van Diligentia en met hem een afspraak gemaakt. Onze ervaring? Marc is verademing in de financiële wereld.....betrouwbaar, eerlijk en met het juiste advies! (geen gladde, snelle financiële man die je van alles aan smeert). We zijn erg tevreden over de afhandeling! Gewoon een eerlijk, reëel en betrouwbaar verhaal waarbij het belang van de klant voorop staat!

Ron Dolfing

Een gerust gevoel

Zeer betrouwbaar en gedegen advisering door een zeer betrokken persoon. De Christelijke grondslag van Diligentia merk je o.a. in de betrokkenheid en geeft een gerust gevoel als je je op het pad moet begeven van de onbekende financiële wereld.

Sylvia VK

Fijne begeleiding

Goed advies, altijd bereikbaar en fijne begeleiding.

Laura

Betrouwbaar

Betrouwbaar en duidelijk. Stelt zich pro actief op en denkt goed mee. En lekker wat geld bespaard!  

Annemiek van Asten

Goede adviezen

Goede adviezen ontvangen.

Chantal D.

Altijd bereikbaar

Goed advies over lastige zaken, neemt zaken uit handen terwijl inzichtelijk blijft wat er gaande is, meelevend in de persoonlijke situatie, goed bereikbaar, Oprecht. Altijd bereikbaar voor advies! Betrouwbaar, helder en voor een reeële prijs!!    

J. Pranger

Prettige service

Duidelijk advies en Prettige service.

PdeW

Talent om de diepte in te gaan

We hebben binnen ons financieel advies de adviseur leren kennen als zeer betrokken. Inhoudelijk goed op de hoogte en hij heeft het talent om de diepte in te gaan tijdens de adviesgesprekken. Dit heeft voor ons een mooi proces in gang gezet om na te denken over onze toekomst en welk financieel plaatje daarbij past. Kortom, wij zijn meer dan tevreden....

Jacolien

op maat, persoonlijk en betrouwbaar

De adviseur van Diligentia Financeel Consult heeft ons enorm geholpen bij alles rondom hypotheek van ons nieuwe huis. Advies op maat, persoonlijk en betrouwbaar, en wij vonden het erg fijn dat al wat er bij komt kijken mbt papierwerk door een ervaren team van Diligentia werd gedaan. Met recht ontzorgen!

AWM

eerlijk, passend advies

De adviseur van Diligentia Financieel Consult brengt je financiële situatie in kaart en probeert daar een eerlijk, passend advies bij te geven. We hebben bewust voor deze adviseur gekozen vanwege de christelijke signatuur.

K dH te D

tevreden en het doel is gehaald

Het was niet heel simpel maar heeft erg zijn best gedaan om een goed resultaat te bewerken. Wel is er ongelooflijk veel papier gevraagd voor de diverse financieele instellingen,wat kennelijk noodzakelijk is. Wij zijn tevreden en het doel is gehaald ,eind goed al goed!

Janine

advies wat bij jouw situatie past

Persoonlijk, eerlijk en realistisch advies. De adviseur neemt de tijd en geeft een goed advies wat bij jouw situatie past.