Menu Sluiten

Klantreferenties

Lees hier de reviews en klantrecensies over de dienstverlening van Diligentia Financieel Consult. Op onze Facebookpagina en op Advieskeuze.nl ziet u alle recensies. Wilt u ook een recensie geven? Bezoek ons dan Facebook of Advieskeuze.nl en laat een review achter.

Niet zo tevreden? Wij horen het graag, zodat wij het op kunnen lossen.

Wat onze klanten over ons zeggen:

 

Eline en Roy

prettige gesprekken, goed advies en duidelijk overzicht

Marc is onze verzekeringsadviseur en inmiddels ook onze hypotheekadviseur. Na het eerste gesprek heeft hij alle mogelijke opties voor ons op een rij gezet. Een duidelijk overzicht waarmee wij gemakkelijk een keuze konden maken voor de juist passende hypotheek. Dat een hypotheek uit verschillende looptijden kan bestaan hadden wij geen weet van, maar is wel financieel voordeliger. Bedankt Marc voor de prettige gesprekken en het goede advies. Wij zullen je zeker aanraden!

J.E.

Aansluiten bij mijn wensen

Prettige gesprekken gehad en duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden. Probeerde aan te sluiten bij mijn wensen.

Sjirk Kuijper

alles werd ontzorgd

De adviseur heeft ons uitstekend inzicht gegeven in de mogelijkheden om een woning aan te kopen op het moment dat onze vorige woning nog te koop stond. Het was een lastige situatie, omdat het volstrekt onzeker was op welke termijn we onze oude woning (een onderhoudsgevoelig rijksmonument in een stadje waar de markt al lang op slot zat) zouden kunnen verzilveren. Van een ‘overbrugging’ kon je daardoor nauwelijks spreken. De adviseur heeft ons op een vertrouwenwekkende wijze inzage gegeven in onze reikwijdte om intussen toch al een ander huis te kopen (op 150 km afstand) en te verhuizen. Taxatie, verzekering, alles werd ontzorgd. Ook over de tarieven van de hypotheekverstrekker en de kosten van zijn advies en dienstverlening was hij volkomen helder. De gesprekken waren terzake, de papieren werden steeds vlot geregeld, hij hield de druk goed op de ketel. Inmiddels is het oude huis verkocht, na ruim een jaar dubbele lasten, en nu wonen we in een voordelig gefinancierd huis. Blij mee!

Tanja

Hij regelde het allemaal

Ik heb de adviseur ervaren als iemand die meedenkt en kundig is. Nadat mijn ex en ik uit elkaar zijn gegaan heeft de adviseur ervoor gezorgd dat zowel mijn ex als ik ons geen zorgen over de verzekeringen etc hoefden te maken, hij regelde het allemaal voor ons, hartstikke fijn.

Harrie

Empatisch, geduldig en niet opdringerig

Uitstekende kennis van zaken. Prettig in omgang. Niet opdringerig. Empathisch. Geduldig. Degelijke adviezen

Janine

advies wat bij jouw situatie past

Persoonlijk, eerlijk en realistisch advies. De adviseur neemt de tijd en geeft een goed advies wat bij jouw situatie past.

K dH te D

tevreden en het doel is gehaald

Het was niet heel simpel maar heeft erg zijn best gedaan om een goed resultaat te bewerken. Wel is er ongelooflijk veel papier gevraagd voor de diverse financieele instellingen,wat kennelijk noodzakelijk is. Wij zijn tevreden en het doel is gehaald ,eind goed al goed!

AWM

eerlijk, passend advies

De adviseur van Diligentia Financieel Consult brengt je financiële situatie in kaart en probeert daar een eerlijk, passend advies bij te geven. We hebben bewust voor deze adviseur gekozen vanwege de christelijke signatuur.

Jacolien

op maat, persoonlijk en betrouwbaar

De adviseur van Diligentia Financeel Consult heeft ons enorm geholpen bij alles rondom hypotheek van ons nieuwe huis. Advies op maat, persoonlijk en betrouwbaar, en wij vonden het erg fijn dat al wat er bij komt kijken mbt papierwerk door een ervaren team van Diligentia werd gedaan. Met recht ontzorgen!

PdeW

Talent om de diepte in te gaan

We hebben binnen ons financieel advies de adviseur leren kennen als zeer betrokken. Inhoudelijk goed op de hoogte en hij heeft het talent om de diepte in te gaan tijdens de adviesgesprekken. Dit heeft voor ons een mooi proces in gang gezet om na te denken over onze toekomst en welk financieel plaatje daarbij past. Kortom, wij zijn meer dan tevreden....

J. Pranger

Prettige service

Duidelijk advies en Prettige service.

Chantal D.

Altijd bereikbaar

Goed advies over lastige zaken, neemt zaken uit handen terwijl inzichtelijk blijft wat er gaande is, meelevend in de persoonlijke situatie, goed bereikbaar, Oprecht. Altijd bereikbaar voor advies! Betrouwbaar, helder en voor een reeële prijs!!    

Annemiek van Asten

Goede adviezen

Goede adviezen ontvangen.

Laura

Betrouwbaar

Betrouwbaar en duidelijk. Stelt zich pro actief op en denkt goed mee. En lekker wat geld bespaard!  

Sylvia VK

Fijne begeleiding

Goed advies, altijd bereikbaar en fijne begeleiding.

Ron Dolfing

Een gerust gevoel

Zeer betrouwbaar en gedegen advisering door een zeer betrokken persoon. De Christelijke grondslag van Diligentia merk je o.a. in de betrokkenheid en geeft een gerust gevoel als je je op het pad moet begeven van de onbekende financiële wereld.

Martin Ruiter

Marc is verademing in de financiële wereld

Alweer enige tijd terug wilden wij graag onze financiële situatie op een rij zetten v.w.b. hypotheek, verzekeringen en pensioen. Ooit in het verleden in contact gekomen met Marc Zorge van Diligentia en met hem een afspraak gemaakt. Onze ervaring? Marc is verademing in de financiële wereld.....betrouwbaar, eerlijk en met het juiste advies! (geen gladde, snelle financiële man die je van alles aan smeert). We zijn erg tevreden over de afhandeling! Gewoon een eerlijk, reëel en betrouwbaar verhaal waarbij het belang van de klant voorop staat!