Menu Sluiten

Maximale hypotheek berekenen_oud

Wilt u snel een indicatie van het bedrag dat u maximaal kunt lenen, zodat u kunt kijken naar uw droomhuis? En wilt u weten hoeveel eigen geld u nodig heeft voor de aankoop van uw huis? Vul dan de onderstaande rekentool in.

Heeft u vragen, wilt u zekerheid over de hoogte van het te lenen bedrag, of wilt u een advies over welke hypotheek het beste bij u past, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een eerste gesprek en ook korte vragen zijn altijd gratis!

Gerelateerde vragen

Er zijn verschillende soorten hypotheken. Bekijk onze uitleg hierover.

Wilt u weten wat een hypotheek u per maand kost bij verschillende aanbieders en bij verschillende voorwaarden, gebruik dan de tool ‘maandlasten hypotheek berekenen‘.

U kunt ook een kijkje nemen bij de meest actuele rentestanden van vrijwel alle hypotheekaanbieders waarmee wij samenwerken.

Er zijn aantrekkelijke voorzieningen om huizenkopers tegemoet te komen en starters te helpen. Ook binnen een familie zijn er heel interessante constructies mogelijk die voor alle partijen winst opleveren. Lees op onze pagina Steuntjes in de rug meer over de Nationale Hypotheek Garantie, de Starterslening, familieleningen en overbruggingskredieten.

Onze meest recente berichten over hypotheken