Menu Sluiten

Reis- en annuleringsverzekering

De termen reis- en annuleringsverzekering worden vaak door elkaar gehaald. Een reisverzekering sluit u af om het risico op schade tijdens uw reis te dekken, bijvoorbeeld door diefstal of kwijtraken van kostbaarheden of vervoer terug naar huis na een ongeval. Met een annuleringsverzekering krijgt u de kosten van uw reis terug als u om bepaalde redenen (bijv. ziekte of ontslag) moet annuleren. Bent u al op vakantie, dan krijgt u de dagen vergoed die u niet genoten heeft. 
 
Welk type verzekering u nodig heeft, hangt onder andere af van hoe lang en hoe ver u op vakantie gaat, het aantal personen en hoe groot de risico’s zijn op bijvoorbeeld ziekte. Een groot gezin met kleine kinderen loopt bijvoorbeeld meer risico dat een van de gezinsleden ziek wordt. En het maakt verschil of u een weekendje naar de Veluwe gaat of een reis maakt naar de Caribische Eilanden. Ook kunt u keuzes maken in wat u wel of niet verzekert, of u kunt zaken uitsluiten om geld te besparen.  Wij denken graag met u mee en geven u advies.
 
Als u een langere reis maakt, of als u vaker per jaar uitstapjes maakt, loont een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering vaak al snel.
 
Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met u op om uw wensen te bespreken en uw verzekering op maat aan te vragen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen, kunnen wij voor u de beste voorwaarden uitzoeken tegen scherpe tarieven. Zo helpen we u ontzorgen, ook tijdens uw reis.

Stel uw vraag of doe een terugbelverzoek