Menu Sluiten

Reisverzekeringen

Welkom bij Diligentia Financieel Consult. Wij zijn een christelijk financieel advieskantoor. U heeft interesse in een reis of er zojuist een geboekt. U bent nu op de juiste plek voor een reis-, annulerings- of recreatieverzekering.

Een reis- of recreatieverzekering valt onder de schadeverzekeringen. Bij een schadeverzekering verzekert u een risico, bijvoorbeeld het risico op verlies van bagage, schade aan een kampeermiddel, of de kosten van een dure reis terug naar huis in geval van letsel. Mocht zich iets voordoen, dan wordt u daarvoor schadevrij gesteld.

Wij bieden de onderstaande reis- en recreatieverzekeringen:

Reis- en annuleringsverzekering (kortlopend)

Voor de duur van uw reis kunt u zich verzekeren voor materiële en/of letselschade die u en uw gezin kunnen overkomen. U kunt kiezen voor verschillende dekkingen van risico’s. Dekking voor het annuleren van de reis is een aparte optie binnen de reisverzekering.

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering bent u gedurende de looptijd van ten minste 1 jaar, verzekerd voor materiële en/of letselschade van u of uw gezin tijdens uw reizen van maximaal 90 dagen per jaar.

Een doorlopende reisverzekering is een goede en voordelige keuze als u vaker reist in binnen- of buitenland. Voor een gezin met kinderen is het met twee weken vakantie vaak al voordeliger. Mocht u dan nog eens een overnachting ergens boeken, dan bent u automatisch verzekerd. Wel zo handig!

Globetrotterverzekering

De globetrotterverzekering is een reisverzekering voor langere reizen (tot twee jaar), zoals studie- of wereldreizen. U kunt voor verschillende dekkingen kiezen.

Caravan

Met de caravanverzekering bent u verzekerd voor schade aan uw tour-, vouw- of stacaravan.

Pleziervaartuig

Met de pleziervaartuigverzekering bent u verzekerd voor schade aan of met uw pleziervaartuig, zoals catamaran, motorboot, zeilboot of kano.

Wij zijn een onafhankelijk intermediair. Dit betekent dat wij een verzekering bij meerdere aanbieders kunnen onderbrengen. Zo kunnen wij uw reisverzekering regelen tegen de gunstigste voorwaarden en de scherpste tarieven. Zo kunt u gerust op reis gaan!

Wilt u een verzekering afsluiten, wilt u eerst meer informatie, of heeft u vragen? Hieronder kunt u uw e-mailadres en/of uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij wensen u een goede en plezierige vakantiereis!

Stel uw vraag of doe een terugbelverzoek