Menu Sluiten

Een kijkje achter de schermen!

Hoe begon Diligentia Financieel Consult, welke veranderingen er hebben plaatsgevonden en hoe nu verder?!

Covid-19 virus

Zaterdag 6 maart j.l. was het exact een jaar geleden dat premier Mark Rutte de eerste persconferentie gaf inzake de ontwikkelingen rond het Covid-19 virus. Inmiddels zitten we in een tweede lockdown en stevenen we op een derde af. Voor veel mensen was het afgelopen jaar dan ook een moeilijk en verdrietig jaar. Een jaar waarin we elkaar niet of nauwelijks konden ontmoeten, en een jaar waarin we geliefden hebben verloren aan het Covid-19 virus. Omdat ‘Betrokkenheid’ één van onze kernwaarden is zou ik graag van iedereen horen hoe het met hem of haar gaat. Het elkaar spreken is belangrijk, maar werd het achterliggende jaar beperkt door de opgelegde overheidsmaatregelen. Hierdoor heeft ook Diligentia Financieel Consult ‘klappen’ gekregen, maar we pakken de draad weer op. Afspraken bij klanten thuis en op ons kantoor is weer mogelijk, zij het beperkt en met de nodige maatregelen. 

Hoe het begon

Op 4 augustus 2014 startte Diligentia Financieel Consult vanaf een zolderkamer in Franeker. Precies drie jaar later zijn we verhuisd naar een mooie kantoorruimte aan de Tijnjedyk 89 in Leeuwarden. Daar hebben we veel klanten van een eerlijk en deskundig financieel advies mogen voorzien, thuis of op kantoor. Daar was het ook waar we steeds deskundiger en professioneler werden door de vele opleidingen en het steeds meer structureren van bedrijfsprocessen. Kortom, een prachtige tijd waar ik met veel plezier op terugkijk.

Kantoorruimte in Apeldoorn

Omdat onze klanten zich vooral in het noorden en midden van Nederland bevinden kunnen wij sinds 1 december 2020 ‘op afspraak’, naast Leeuwarden, ook mensen ontvangen in Apeldoorn. Een prachtige en inspirerende kantoorruimte met de mogelijkheid om voor kleine en grote groepen mensen lezingen te organiseren. 

Diligentia Nalatenschapsplanning

Om ons nog meer op jouw belang te kunnen richten, breidden wij onze dienstverlening in 2020 uit met advies over en bemiddeling bij schenken en nalatenschapsplanning. Onderwerpen die onderbelicht zijn en aandacht vragen i.c.m. het maken van de stap naar een notaris voor het opmaken van een testament of levenstestament. Om die reden zullen we deze dienst integreren in ons advies. 

Nieuwe kantoorruimte in Leeuwarden

Per 22 februari j.l. zijn we verhuisd naar een grotere kantoorruimte in het inspirerende ‘Stadskwartier’ in Leeuwarden. Een prachtig centraal gelegen locatie waar ondernemers elkaar opzoeken en verbinding leggen. Juist in deze, voor veel ondernemers, moeilijke tijd is dit een waardevolle aanvulling voor Diligentia Financieel Consult. Adres: Mr. P.J. Troelstraweg 147-A, 8919 AA, Leeuwarden. 

Dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit advisering over en bemiddeling bij: hypotheken, verzekeringen, vermogensopbouw, schenken en nalatenschapsplanning. Het valt klanten op dat Diligentia Financieel Consult haar EHBO-waarden (Eerlijk, Hulpvaardig, Betrokken, Opbouwend) waar maakt. Wij worden op www.advieskeuze.nl gewaardeerd met een 9,7. Hier zijn we heel blij mee en gaan er hard aan werken om dit naar een 10 te krijgen. 

Groet

Onze missie is: “Wij richten ons op uw belang, op wat goed en opbouwend voor u is.” (Rom. 15 : 2) Als eigenaar van en financieel adviseur bij Diligentia Financieel Consult hoop ik je daarom snel weer te zien en/of te spreken. Dit kan bij jou thuis of op ons kantoor in Leeuwarden of Apeldoorn. Een gesprek via de ‘digitale weg’ is en blijft uiteraard ook altijd mogelijk.