Menu Sluiten

Coronavirus geen belemmering voor financieel advies

Diligentia Financieel Consult heeft als motto: ‘Wij ontzorgen!’ en dat blijven wij in deze roerige en onzekere tijd bieden. De rente stijgt, mensen gaan nog steeds met pensioen en hypotheektermijnen lopen nog  gewoon af. Zeker nu mensen wat meer tijd hebben om na te denken en orde op zaken te stellen, kan een gesprek met een financieel adviseur handig zijn.

De maatregelen van het kabinet hebben geen directe invloed op onze dienstverlening. We kunnen je echter tijdelijk niet thuis bezoeken of op kantoor ontvangen. Wel zijn er sinds kort innovatieve mogelijkheden om je beter op afstand te kunnen helpen. We bieden o.a. de volgende mogelijkheden:

* Telefoon, e-mail, WhatsApp en Messenger

Communiceren via telefoon, e-mail en WhatsApp was je al van mij gewend en dit blijft gewoon doorgaan. Ook contact via Messenger is onveranderd. Aarzel niet je vragen aan mij te stellen.

* Skype

Via Skype is het mogelijk om elkaar te zien en te spreken. Bovendien kunnen we het scherm te delen om relevante  documenten door te nemen.

* Inventariseren op afstand

Voor financieel complexe producten kunnen wij je wensen en situatie op afstand inventariseren, bijvoorbeeld voor een hypotheek of financiële planning. De relevante gegevens van de Belastingdienst, UWV of mijnpensioenoverzicht.nl worden daarin, met jouw toestemming, automatisch geüpload.  

* Offertes tekenen

Een hypotheekofferte tekenen kan en mag sinds kort digitaal en op afstand worden gedaan met speciale software. Veel geldverstrekkers gaan hiermee al akkoord en ook NHG (Nationale Hypotheek Garantie) heeft bevestigd akkoord te zijn met deze werkwijze.

Kortom, het Coronavirus hoeft geen belemmering te zijn om een gesprek te voeren, advies te krijgen of een financieel product af te sluiten. Stel gerust je vragen, een eerste gesprek is altijd gratis, vrijblijvend en laagdrempelig.