Menu Sluiten

Dienstenwijzer en dienstverleningsdocumenten

Voordat u met een financieel adviseur in zee gaat, is het goed om u te oriënteren op de diensten die diegene wel of niet kan leveren en de kosten ervan. Elke intermediair en adviseur werkt met dienstverleningsdocumenten waarmee u ze onderling goed kunt vergelijken. U vindt ze hieronder.

Tijdens een eerste gesprek nemen wij deze documenten met u door. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op.

Dienstenwijzer

In de onderstaande dienstenwijzer vindt u algemene informatie over ons bedrijf, zoals onze contactgegevens en registraties. Ook beschrijven wij hierin onze dienstverlening en werkwijze. Verder zijn de algemene voorwaarden en ons privacybeleid hierin opgenomen.

Dienstverleningsdocumenten

In de onderstaande drie dienstverleningsdocumenten staat wat wij voor u kunnen doen en wat onze tarieven zijn. Ook vindt u er de gemiddelde prijs van deze dienst, zodat u kunt vergelijken met andere advieskantoren.

Dienstverleningsdocument Hypotheek

Wilt u een lening omdat u een woning wilt kopen? Denkt u na over een andere hypotheek omdat de rentevastperiode is afgelopen? Overweegt u het oversluiten van uw hypotheek? Lees in het Dienstverleningsdocument Vermogensopbouw wat wij voor u kunnen doen en hoeveel onze dienstverlening kost.

Dienstverleningsdocument Vermogensopbouw

Wilt u extra geld voor later, bijvoorbeeld voor extra pensioen, voor als uw kinderen gaan studeren, of wilt u uw vermogen uitbreiden voor iets anders? In dit document staat wat wij voor u kunnen betekenen en wat onze tarieven zijn.

Dienstverleningsdocument Risico

Wilt u advies over een verzekering om risico’s af te dekken die betrekking hebben op belangrijke levensgebeurtenissen? Bijvoorbeeld voor als u of uw partner overlijdt? Of voor als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt? In dit document kunt u lezen wat wij voor u kunnen doen als het gaat om zogenaamde complexe producten zoals een levensverzekering.

Onze adviezen voor producten die door de AFM zijn aangewezen als ‘complexe financiële producten’, vormen een onderdeel van ons unieke Diligentia Zorgplan. Hierin brengen wij uw financiële situatie in verschillende scenario’s in kaart. Zo weet u hoe u ervoor staat in geval van pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Dit helpt u weloverwogen keuzes te maken als het bijvoorbeeld gaat om een hypotheek of arbeidsongeschiktheidsverzekering.