Menu Sluiten

Financiële planning

Wat is financiële planning?

In een financiële planning leggen we verbanden tussen uw huidige inkomen, vermogen en hypotheek enerzijds, en uw toekomstplannen, prioriteiten en mogelijke risicoscenario’s anderzijds. In een financieel plan staat wat ervoor nodig is om uw wensen te realiseren, bijvoorbeeld wanneer u wilt sparen voor de studie van uw kinderen, voor een eigen huis of voor een wereldreis. Het laat ook zien wat er financieel gebeurt als u of uw partner met pensioen gaat, komt te overlijden, arbeidsongeschikt raakt of werkloos wordt. Uw wensen en prioriteiten staan hierin centraal.

Vaak zijn mensen met allerlei potjes en voorzieningen bezig, zonder dat er lijn in zit en zonder dat er zicht is op of dit voldoende of efficiënt genoeg is. Samen met u gaan we kijken of u genoeg en de beste voorzieningen hebt getroffen, zodat u uw toekomstdromen waar kunt maken en met een gerust hart uw toekomst tegemoet kunt treden.

"Financiële vraagstukken zijn vaak ingewikkeld. Een verkeerde beslissing kan u duizenden euro’s kosten. Een goede financieel adviseur kan u helpen de juiste keuzes te maken."

Wij maken graag een financiële planning voor u, waarbij de principes van goed rentmeesterschap, maar bovenal uw wensen en uw belang centraal staan.  Een financiële planning stellen wij op met behulp van ons Diligentia Zorgplan.