Menu Sluiten

Klantreferenties

Lees hier de reviews en klantrecensies over de dienstverlening van Diligentia Financieel Consult. Op onze Facebookpagina en op Advieskeuze.nl ziet u alle recensies. Wilt u ook een recensie geven? Bezoek ons dan Facebook of Advieskeuze.nl en laat een review achter.

Niet zo tevreden? Wij horen het graag, zodat wij het op kunnen lossen.

Wat onze klanten over ons zeggen:

 

prettige gesprekken, goed advies en duidelijk overzicht

Marc is onze verzekeringsadviseur en inmiddels ook onze hypotheekadviseur. Na het eerste gesprek heeft hij alle mogelijke opties voor ons op een rij gezet. Een duidelijk overzicht waarmee wij gemakkelijk een keuze konden maken voor de juist passende hypotheek. Dat een hypotheek uit verschillende looptijden kan bestaan hadden wij geen weet van, maar is wel financieel voordeliger. Bedankt Marc voor de prettige gesprekken en het goede advies. Wij zullen je zeker aanraden!

Aansluiten bij mijn wensen

Prettige gesprekken gehad en duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden. Probeerde aan te sluiten bij mijn wensen.

alles werd ontzorgd

De adviseur heeft ons uitstekend inzicht gegeven in de mogelijkheden om een woning aan te kopen op het moment dat onze vorige woning nog te koop stond. Het was een lastige situatie, omdat het volstrekt onzeker was op welke termijn we onze oude woning (een onderhoudsgevoelig rijksmonument in een stadje waar de markt al lang op slot zat) zouden kunnen verzilveren. Van een ‘overbrugging’ kon je daardoor nauwelijks spreken. De adviseur heeft ons op een vertrouwenwekkende wijze inzage gegeven in onze reikwijdte om intussen toch al een ander huis te kopen (op 150 km afstand) en te verhuizen. Taxatie, verzekering, alles werd ontzorgd. Ook over de tarieven van de hypotheekverstrekker en de kosten van zijn advies en dienstverlening was hij volkomen helder. De gesprekken waren terzake, de papieren werden steeds vlot geregeld, hij hield de druk goed op de ketel. Inmiddels is het oude huis verkocht, na ruim een jaar dubbele lasten, en nu wonen we in een voordelig gefinancierd huis. Blij mee!

Hij regelde het allemaal

Ik heb de adviseur ervaren als iemand die meedenkt en kundig is. Nadat mijn ex en ik uit elkaar zijn gegaan heeft de adviseur ervoor gezorgd dat zowel mijn ex als ik ons geen zorgen over de verzekeringen etc hoefden te maken, hij regelde het allemaal voor ons, hartstikke fijn.

Empatisch, geduldig en niet opdringerig

Uitstekende kennis van zaken. Prettig in omgang. Niet opdringerig. Empathisch. Geduldig. Degelijke adviezen