Menu Sluiten

Maximale hypotheek berekenen

De rekentool om snel uw maximale hypotheek te berekenen is tijdelijk niet beschikbaar. Als u contact met ons opneemt, via e-mail, telefoon of WhatsApp, dan berekenen dit snel en vrijblijvend voor u zonder kosten.

Gerelateerde vragen

Er zijn verschillende soorten hypotheken. Bekijk onze uitleg hierover.

Wilt u weten wat een hypotheek u per maand kost bij verschillende aanbieders en bij verschillende voorwaarden, gebruik dan de tool ‘maandlasten hypotheek berekenen‘.

U kunt ook een kijkje nemen bij de meest actuele rentestanden van vrijwel alle hypotheekaanbieders waarmee wij samenwerken.

Er zijn aantrekkelijke voorzieningen om huizenkopers tegemoet te komen en starters te helpen. Ook binnen een familie zijn er heel interessante constructies mogelijk die voor alle partijen winst opleveren. Lees op onze pagina Steuntjes in de rug meer over de Nationale Hypotheek Garantie, de Starterslening, familieleningen en overbruggingskredieten.

Onze meest recente berichten over hypotheken

Blog BKR

Hoe zien uw BKR gegevens eruit?

Een negatieve codering bij het BKR kan een hypotheek of lening onmogelijk maken. Wat kunt u er tegen doen? Jouw geregistreerde gegevens bij het BRK…
Blog – pensioentekort

Hoe los ik mijn pensioentekort op?

Een goed pensioen wordt steeds zeldzamer. Het probleem is minder groot als u geen hypotheek meer op uw woning heeft. Toch maar de hypotheek aflossen?…