Menu Sluiten

Onze missie en kernwaarden

Als u een financieel adviseur in de arm neemt, is het het belangrijkst dat u een klik hebt en  diegene vertrouwt. U kunt met ons vrijblijvend kennismaken om te kijken of wij uw vertrouwen waard zijn.

Wij handelen vanuit christelijke grondslag en ons handelen en onze bedrijfsvoering zijn geïnspireerd door principes uit de Bijbel. Dit wil zeggen dat wij de Bijbelse richtlijnen accepteren voor ons leven, ons werken en ons welzijn. Wij willen een vertrouwde gesprekspartner zijn voor christenen en zijn bekend met afwegingen die christenen kunnen hebben als het gaat om geldzaken. Daarbij staat onze deur open voor iedereen, want ons bedrijfsdoel is deskundig adviseren en mensen helpen ontzorgen in financiële zaken.

Onze missie

Wij hebben onze missie ontleend aan een mooie bijbeltekst uit Romeinen 15 vers 2.

“Wij richten ons op uw belang, op wat goed en opbouwend voor u is.”

Dit houdt in dat uw belang, en dan ook echt alleen uw belang telt in al onze adviezen en de bemiddeling die wij bieden als het gaat om uw hypotheek, verzekeringen of andere producten. Regelmatig blijkt dat klanten bij een andere intermediair al goed af zijn, of dat zij hun zaakjes  voldoende hebben geregeld, gezien hun behoeftes en wensen. In die gevallen adviseren wij hen niets te veranderen. U kunt erop vertrouwen dat wij u niet in ons eigen belang, over uw rug, dingen aanbevelen.

Onze kernwaarden

Bij ons staat zorg en ontzorgen centraal. Onze kernwaarden vatten wij samen als EHBO:  Eerlijk, Hulpvaardig, Belangstellend en Opbouwend (EHBO).