Menu Sluiten

Over ons

Wij zijn een allround financieel advieskantoor, gericht op hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Wij opereren vanuit Leeuwarden, Franeker en Apeldoorn. Onze adviezen zijn onafhankelijk en maatwerk. Dankzij onze brede bevoegdheden, kunnen wij breed adviseren.  Iedereen kan bij ons terecht voor financieel advies: particulier en zakelijk, christen of niet-christen. Zelf handelen wij vanuit onze christelijke overtuiging en onze kernwaarden.

Naast het geven van adviezen, bemiddelen wij als intermediair bij:

  • hypotheken
  • verzekeringen
  • vermogensopbouw
  • financiële planning
  • schenken
  • nalatenschapsplanning

Onze missie:
“Wij richten ons op uw belang, op wat goed en opbouwend voor u is.”

(Rom. 15 : 2)

Bij onze financiële adviezen kijken wij naar de vraag achter uw vraag. Achter een vraag om een hypotheek, verzekering of ander financieel product zit bij iedereen een unieke situatie, een individuele levensloop, persoonlijke dromen en ambities, maar ook verschillende behoeftes, bijvoorbeeld als het gaat om voorkeuren voor het afdekken van risico.

Een financieel product kan niet los worden gezien van hoe u de toekomst ziet en wat daarin uw voorkeuren zijn. Wij zien verzekeren daarom niet om het verzekeren, alsof wij een verzekering verkopen zoals een broodje dat u van een menu uitkiest, maar wij brengen uw situatie en toekomstperspectieven eerst zorgvuldig in kaart. Als het gaat om een advies, hypotheek of een voorziening voor uw pensioen is maar één belang maatgevend: uw belang!

Bent u dan ook duurder uit? Nee, u bespaart eerder een hoop geld doordat u zo slimmere keuzes kunt maken. Wij werken daarbij transparant en we zijn open over waar wij aan verdienen of niet.

Wilt u liever zelf uw zaakjes regelen en heeft u daarvoor alleen maar een paar praktische vragen? Ook daarvoor kunt u gerust contact opnemen! Een eerste gesprek is altijd gratis en vragen staat vrij. Ook bieden wij regelmatig gratis spreekuren aan.

Wij willen u graag ontzorgen!